Tiny House

Ga jij graag op vakantie naar een bungalowpark? Maar wil je weleens wat anders proberen dan de standaard accommodatie? Dan is een Tiny House perfect voor jou! Een bijzondere accommodatie maar wel met de comfort die je van een bungalowpark gewend bent.

Waarom kiezen voor een bungalowpark?

De meeste vakantiehuisjes worden geboekt op een bungalowpark. Dit is dan ook niet zonder reden, aan een een bungalowpark zitten vele voordelen. Zo is het geschikt voor alle soorten reisgezelschappen. Of je nu met je gezin bent, romantisch met je partner of met een groep. Bij een bungalowpark kun je voor alle wensen wel terecht.

Daarnaast is er van alles aan faciliteiten aanwezig om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan speeltuinen, sportfaciliteiten en restaurants. Je hoeft dus niet ver weg te gaan om een leuke activiteit te plannen. Veel bungalowparken zijn ingericht op gezinnen met kinderen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kinderen zich zullen vervelen.

Ook is een bungalowpark vaak budgetvriendelijk. Er zijn goedkope en duurdere opties beschikbaar zodat er altijd wel iets te boeken valt binnen jouw budget. Tenslotte kan de beschikbaarheid van een specifiek huis schaars zijn. Bij een bungalowpark zijn er meerdere huisjes, waardoor de kans groter is dat jou gewenste datum en reislengte mogelijk is.

Waarom kiezen voor Tiny Houses?

Op een bungalowpark zijn ontzettend veel verschillende huisjes waar je uit kunt kiezen. Een van de meest bijzondere opties zijn kleine huisjes. Vaak staan deze huizen op een rustige locatie. Verblijven in de natuur en terug naar de basis staat centraal. Ben je op zoek naar rust en ruimte? Dan zijn deze kleine huisjes een ideale oplossing.

Daarnaast spelen de huisjes goed in op duurzaamheid. Voor het bouwproces is weinig materiaal nodig. Het materiaal wat wel gebruikt wordt is vaak duurzaam en gerecycled. Ook het onderhoud is duurzamer door lage energie en waterlasten.

Bij een klein huisje zul je ook minder spullen mee kunnen nemen. Hierdoor wordt je ervan bewust dat je ook met minder een aangename vakantie kunt hebben. Minimalisme speelt een grote rol bij deze accommodaties. Minder ruimte en spullen zorgt voor meer interactie met je reisgezelschap. Daarnaast heb je meer motivatie om er lekker op uit te gaan en van de omgeving te genieten.

Tenslotte is een verblijf in een van deze huisjes is een keer wat anders. Een bijzondere accommodatie zorgt vaak ook voor een bijzondere ervaring. Kortom mooie herinneringen gegarandeerd!

Bungalowparken met Tiny Houses

In Nederland zijn genoeg mooie plekken te vinden om een huisje te boeken. Denk bijvoorbeeld aan al het natuurschoon in de Veluwe. Hier zijn verschillende bungalowparken te vinden met kleine huisjes. In de Veluwe kun je wandelen, fietsen en nog veel meer. Wil je liever vakantie vieren dicht bij zee? Dan zijn er bungalowparken in zowel Noord-Holland als Zeeland. Hier kun je genieten van zon, zee en strand. Tenslotte kun je ook nog kiezen voor het heuvellandschap van Limburg. In Limburg kun je verschillende activiteiten beleven en daarnaast genieten van leuke sfeervolle stadjes.

Wil jij dus ook een bijzondere vakantie beleven in een klein huisje? En wil je ook graag over alle voordelen van een bungalowpark beschikken? Boek dan nu snel een Tiny House op een bungalowpark!