Last minute Bungalowpark

Een last minute bungalowpark is dé manier om tegen een prachtig tarief op vakantie te gaan. Wil jij dit weekend nog naar de kust of naar het bos? Kijk naar de actuele deals. Of je nou een knus vakantiehuisje op de hei zoekt of een vakantiebungalow in een groot eb luxe resort – hier vind je de hoogte kortingen. Laat je inspireren door onze suggesties voor de leukste bestemmingen. En hak direct de knoop door – het is tijd voor vakantie. Inpakken en wegwezen!

Waarom krijg je kortingen op bungalowparken?

Een aanbieder van bungalowparken maakt flinke kosten aan personeel, onderhoud en voorzieningen. Die worden natuurlijk terugbetaald door de verhuur van huisjes aan vakantiegasten. Leegstaande huisjes leveren netto dus een verlies op. Om dat verlies (deels) goed te maken, bieden de aanbieders hun bungalows dan tegen een gereduceerd tarief aan. Hoe dichter bij de verhuurdatum komt, hoe hoger zo’n korting kan oplopen. Jij maakt dan voor een fractie van de originele prijs gebruik van zo’n leegstaande bungalow. Uiteraard wél met de ruimte en het comfort die elke andere vakantieganger (die wél het volle pond betaalt!) krijgt. Je kunt dankzij zulke kortingen zelfs bungalows huren met extra luxe faciliteiten. Denk aan een eigen zwembad, sauna, meer Tv’s, een open haard of een gigantische tuin met loungeset. Voor een dubbeltje zit je letterlijk op de eerste rang – lekker geregeld toch?

Vind een last minute bungalowpark op een geweldige plek

Waar wil jij last minute naartoe? Als het lekker weer is, dan is het strand een erg aantrekkelijke keuze. Hier ontsnap je in de golven aan de warmste dagen van het jaar. Je kinderen vermaken zich urenlang met voetballen, kuilen graven en drentelen tussen de schelpen. Daar heb je geen omkijken naar, zodat jij kunt luieren op het strand. Wil je een actievere vakantie, dan is het bos misschien een betere optie. Maak ellenlange wandelingen door het bos, over de heide en langs rivieren. En geniet op het einde van je tocht van een heerlijk diner in een sfeervol lokaal restaurantje. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een park waar alles voor je klaarstaat. Met dinerbuffetten, live entertainment, en een bezorgservice voor al je boodschappen. Daar kan je de hele dag naast het zwembad liggen, of lekker tijdschriften lezen en met je vrienden kletsen op je eigen patio. Er is een enorme keuze aan parken, elk op een eigen inspirerende locatie en met topfaciliteiten. Daardoor kan jij helemaal van je vakantie maken wat je zelf wilt.

Boek nu direct één van de best geprijsde bungalows

Onze aanbieders weten altijd probleemloos de mooiste last minute deals te vinden. Ook een luxe bungalow met speciale extraatjes wordt zo voor iedereen bereikbaar. Voor een prijs waar je ergens anders alleen maar een klein chaletje hebt, krijg je hier eersteklas luxe. Echt even behoefte aan vrije tijd? Blader snel door onze actuele aanbiedingen heen. En let op dat je niet achterover slaat van de belachelijk lage prijzen. Alvast heel veel plezier gewenst op jouw betaalbare weekje of weekendje weg!