Bijzondere vakantiehuisjes

Op zoek naar bijzondere vakantiehuisjes? Als je een keertje op vakantie wilt verblijven in een heel uniek huisje, dan is er enorm veel keus. De grote bungalowparken bieden nu treehouses, blokhutten, safarilodges, woonboten en nog veel meer bijzonders aan. In deze accommodaties beleef je een vakantie op een compleet nieuwe manier. Ook bestaan er vakantiehuisjes die speciaal gemaakt zijn voor de allerkleinste vakantiegangers. Lees hier wat de actuele deals op dit gebied zijn.

Bijzondere vakantiehuisjes voor een prachtige vakantie

Om te verblijven in speciale vakantiehuisjes hoef je al lang niet meer naar een speciale “glamping”. De volgende unieke huisjes boek je gewoon bij de allergrootste bungalowparken.

Boomhutten en blokhutten

Deze bijzondere huisjes zijn gebouwd van hout. Daarmee doen ze denken aan een stoere jachthut of een ouderwetse saloon. En boomhutten (treelodges) zijn in de hoogte op palen gebouwd. Extra sfeervol – maar ze staan natuurlijk gewoon vol met prima meubilair en apparatuur.

Safarilodges

Wil je een soort kruising tussen kamperen en een bungalow, in een avontuurlijke sfeer? Boek een safarilodge. Dat is een tent zoals die wel gebruikt worden in de wildparken van Afrika. Met één stap naar buiten sta je in het wild, in de zon. In de avond geniet je op je houten veranda, terwijl de wind met het tentdoek speelt. Vergis je niet – ook deze lodges zijn uitgerust met een goede keuken, badkamer en bedden.

Woonboten

Op een paar waterrijke vakantiehuisjes boek je een bungalow aan het water – of er middenin. Als je altijd al eens hebt willen weten hoe het is om op een boot te wonen, kan je dat nu ervaren. Vanaf zo’n woonboot maak je direct een frisse duik in de zomer, of ga je ontbijt halen per kano. En ‘s nachts slaap je in op het deinen van de golven en met de geluiden van watervogels in je oren.

Huisjes speciaal voor kids

Veel vakantiehuisjes zijn gebouwd en ingericht om de volwassenen happy te maken. Maar als jouw kinderen snel heimwee hebben of zich vervelen op vakantie, is er een betere optie. Zoek dan hier even naar de huisjes met alle faciliteiten die kinderen aanspreken. Een huisje dat is ingericht als een junglehut, of als de wereld van Alice in Wonderland. En hier vind je ook de broodnodige voorzieningen die geschikt zijn voor een kinderrijk gezin. Zodat ieder lid van het gezin zich vermaakt en aan zijn rust en plezier toekomt.

Een bijzonder vakantiehuisje boeken voor een bodemprijs

Ook deze bijzondere huisjes blijven soms leegstaan – waardoor jij ze voor een fenomenaal tarief alsnog kan boeken. Zeker in het voor- en naseizoen worden een flink aantal huisjes niet geboekt, wat het bedrijf natuurlijk verlies oplevert.

Houd daarom de aanbiedingen van deze ketens in de gaten. Voor een goedkoop arrangement in de lente of de herfst, of discountvakanties in de zomer. Betaal achteraf of in termijnen. Mocht je later willen omboeken of annuleren, dan is vaak ook gratis mogelijk binnen een paar weken. Wordt het echt weer eens tijd voor een uitgebreide vakantie? Kijk dan meteen naar de actuele aanbiedingen op onze site. Zeker weten dat daar voor jou het perfecte uitje in een extra speciaal huisje tussen zit.