Center Parcs bungalowparken

Center Parcs bungalowparken staan bekend om hun goede voorzieningen en fantastische huisvesting. Op één van deze fantastische parken beleeft jouw hele gezin of vriendengroep gegarandeerd een topvakantie. De bungalows en andere huisjes zijn ruim en modern, en in het park zijn heel veel geweldige attracties. Bovendien zijn de parken altijd gelegen op een plek met mooie natuur waar in de omgeving veel te doen is. Jij kan een Center Parcs bungalow bovendien met aantrekkelijk kortingen boeken. Wordt het weer eens tijd om er een paar daagjes tussenuit te gaan? Doe hier wat vakantie-inspiratie op.

Vier verschillende types bungalow en leuke speciale huisjes

In Center Parcs kies je voor het soort vakantiehuisje dat helemaal bij jou past. Een bungalow is natuurlijk de klassieke manier om een paar dagen op vakantie te verblijven. Een bungalow van Center Parcs heeft altijd een volledige inrichting. Daarbij hoort een keuken met genoeg servies, bestek en pannen, een ruime zithoek en een terras of tuin. Natuurlijk is het sanitair netjes en modern, en heb je gratis Wifi in je onderkomen. Er zijn vier klasses van bungalows, elk met speciale extra voorzieningen. Als je bereid bent om wat extra geld uit te geven aan je vakantie kan je hele leuke extra’s boeken. Denk aan een sauna of wellnessruimte, extra TV’s, en bezorgservices voor boodschappen en ontbijt. Wat ook heel leuk is is het huren van een themahuisje. Je kinderen zullen dit geweldig vinden – en jij misschien stiekem ook. Verblijf op een woonboot, in een sprookjeshuis of junglehut, of boek een huisje met een eigen vakantiepony. Waar je ook zin in hebt – er is altijd een huisje dat bij jouw idee van een ideale vakantie past.

Center Parcs bungalowparken bieden een groot aantal topattracties

Met een bungalow van Center Parcs hoef je eigenlijk niet het park af om een geweldig uitje te beleven. Zo vol met voorzieningen zijn deze parken. Om te beginnen liggen veel parken in bos, heide of duin. Je kan in je tuin dus al wilde vogels, reeën en eekhoorns tegenkomen. Wandel je verder het park op, dan zijn daar verschillende eettentjes en restaurants voor lunch en diner. Je kinderen kunnen de hele dag spelen op de sportvelden, bij het gamecentrum, of meedoen met de kids club. De volwassenen genieten van een wellnessbehandeling, leuke voorzieningen voor sport en spel of een café. En de hele familie heeft het naar zijn zin in het tropische reuzenzwemparadijs Aqua Mundo. Daar zijn veel verschillende zwembaden voor jong en oud. De kinderen spelen in het avonturenbad, gaan van de glijbaan of verkennen de belevingsjungle. Jij ontspant je op de ligweide, warmt je lekker op in een jacuzzi of trekt baantjes in het wedstrijdbad. En natuurlijk is er in de omgeving van de parken van alles te beleven. Van lange wandelingen door de natuur tot pretparken en winkelcentra.

Een week, midweek of weekend op een Center Parcs bungalowpark hoeft niet prijzig te wezen. Vooral in de lente en herfst, maar ook in de andere seizoenen, kunnen er hoge kortingen gelden. Op deze pagina zie je een lijst van de leukste en meest betaalbare huisjes van dit moment.