Kindvriendelijke bungalowparken

Zorgen dat je kinderen een leuke vakantie beleven kan een hele uitdaging zijn. Ze kunnen soms niet wennen aan de nieuwe omgeving, missen hun eigen spulletjes, of vervelen zich. Dat kan uiteraard ook een flinke wissel trekken op je eigen rust en je humeur. Niet wat je wilt als je eindelijk wat vrije tijd hebt kunnen regelen. Een oplossing is om een huisje te boeken op één van de kindvriendelijke parken die er op de markt zijn. Zo’n park staat vol met leuke dingen om te doen en te beleven voor jonge én oudere kinderen. Een huisje met kindvriendelijke voorzieningen helpt natuurlijk ook om de kleintjes blij te houden. En je kan zelfs huisjes en bungalows huren die in een spannend thema zijn ingericht dat kinderen aanspreekt. Lees hier hoe je jouw vakantie een succes kan maken voor elk lid van je gezin.

De faciliteiten in een kindvriendelijk vakantiehuisje

In een kindvriendelijke bungalow of chalet is speciaal rekening gehouden met het formaat en de manier van denken van kinderen. De voorzieningen zijn voor hen beter te bereikbaar. Stoelen en tafels zijn lager, het sanitair is kleiner, de bedden zijn makkelijker toegankelijk. Natuurlijk is er een TV, een voorraad puzzels en spelletjes en soms zelfs een spelcomputer. En ook de sfeer is vriendelijker en vrolijker, afgestemd op de voorkeuren van kids voor felle kleuren en wilde vormen. Natuurlijk is het huisje goed nagekeken op de veiligheid. Jij vindt in deze huisjes ook heel praktische voorzieningen, zoals een commode, een babybedje, een kinderbadje en meer. Buiten staan er speeltoestellen zoals een trampoline, zandbak en klimrekken. Zo krijg je een huisje in handen waar je kids zich gegarandeerd vermaken.

Kindvriendelijke parken met alle faciliteiten voor jong en oud

Boek een verblijf op een kindvriendelijk park – en je hebt geen kind meer aan de kleintjes. Die spetteren de hele dag rond in het tropisch zwemparadijs. Jij trekt wat baantjes mee of luiert op de ligweide of in de jacuzzi. De restaurants en sportvoorzieningen zijn hier ook aangepast met kinderen in gedachten. Er is een gespecialiseerd animatieteam, met uitdagende activiteiten voor kids van elke leeftijd. Een klimbos, kinderboerderij of gamehal maken het plaatje compleet. Jouw kinderen staan elke ochtend weer te springen van enthousiasme om het park in te gaan. Zo beleven jullie met zijn allen een geweldige tijd, waar jullie nog jaren mooie herinneringen aan zullen koesteren.

Een speciaal themahuisje voor een extra dimensie aan je vakantie

Voor een schappelijke prijs kan je ontzettend leuke, magische vakantieverblijven boeken. Speciaal voor kinderen bestaan er huisjes die zijn ingericht als een klein pretparkje. Met een sprookjesinrichting, als een spannende avonturenhut, of inclusief een eigen verzorgpony. Maar ook voor volwassenen zijn er bijzondere huisjes, die voor het hele gezin een verademing zijn. Wat dacht je van vakantie vieren in een luxe ingerichte safaritent of blokhut? Misschien past een speciaal ontworpen caravan of woonwagen meer bij je in de smaak. En in een houten huisje pal aan het strand beleef je een vakantie aan zee als nooit tevoren.