Sunparks bungalowparken

Sunparks is een keten van drie mooie, luxe bungalowparken in België. Op de mooiste plekken van ons zuidelijke buurland kan je vakantie houden in een rustige, natuurlijke omgeving. Je huurt hier voor een mooie prijs een bungalow met alles er op en er aan. Deze parken hebben uitgebreide voorzieningen en liggen in de buurt van zwemwater, prachtige dorpen en steden en mooie attracties. Maak kennis met Sunparks en beleef een vakantie die in de smaak valt bij elk lid van je gezin. En vergeet daarbij niet naar de actuele aanbiedingen op onze website te kijken. Zeker rond de schoolvakanties vallen er voordelige arrangementen te boeken.

Welke huisjes kan je boeken bij Sunparks?

Deze keten biedt luxe en moderne bungalows aan. Die zijn geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen. De huisjes hebben alles waar je behoefte aan hebt. In een ‘Select’ vakantiehuis geniet je van een grote keuken, prima sanitair, een zithoek met TV en een grote tuin met meubilair. Ook zijn er ‘Exclusive’ vakantiehuisjes. Daarbij krijg je als extra’s opgemaakte bedden bij je aankomst, een privésauna en een vaatwasser. Op elk van de drie parken vallen er ook speciale huisjes te boeken. Bijvoorbeeld hotelkamers met extra uitgebreide service. Of een ‘Lake Side’ bungalow waar jouw terras aan een meer grenst.

Wat voor leuks vind je op een Sunparks locatie?

Deze parken liggen alle drie in een natuurlijke omgeving, en zijn ruim opgezet. Daardoor geniet je van dat echt vakantiegevoel en ontsnap je aan de dagelijkse drukte. Op de parken vind je een heel uitgebreide mix van faciliteiten en handige diensten. Er zijn bars, winkels, supermarkten en restaurantjes. Je kan hier deelnemen aan erg veel leuke sporten. Beachvolleybal, squash, tennis, bowling en boogschieten zijn maar een paar van de mogelijkheden. Ook heeft Sunparks veel fijne gelegenheden om te zwemmen en wellness te beleven – leuk voor jong én oud. Voor kinderen van elke leeftijd valt er ook genoeg te doen – jouw kids gaan zich zeker niet vervelen. Stuur ze naar de amusementshal, het indoor speelparadijs, de kinderdisco of de speeltuin. Of moedig ze aan om mee te doen met het programma van de kids club. De recreatiemedewerkers daar hebben altijd activiteiten klaarstaan die aansluiten bij hun interesses.

Welke Sunparks parken zijn er?

De exclusieve parken van Sunparks vind je op drie fraaie locaties in Vlaanderen.

  • Sunparks Kempense Meren ligt in de water- en bosrijke streek de Stille Kempen. Onder Eindhoven ga je de grens over om het park te bereiken. In deze omgeving vallen prachtige wandelingen en fietstochten te maken. In en rond de mooie dorpen vind je prachtige plekken en leuke restaurantjes. De stad Antwerpen en het attractiepark Bobbejaanland zijn op reisafstand.
  • Sunparks de Haan aan Zee ligt aan de kust, in de buurt van het prachtige historische stadje Brugge. Hier boek je een bungalow aan het water en geniet je van de rijkdom en het verse zeevoedsel van de Vlaamse zeekust.
  • Sunparks Oostduinkerke aan Zee ligt ook aan de kust, bijna tegen Frankrijk aan. Geniet hier van luxe vakantiewoningen met een grote tuin, en bezoek badplaatsen en Plopsaland.