Luxe huisjes

Ben je al een paar keer op vakantie geweest in een bungalowpark? Misschien is het dan nu tijd voor de volgende stap. Om voor je volgende week of weekend weg te kiezen uit één van de extra luxe huisjes. Je hebt dan ongelofelijk veel keuze, want er is nog nooit zo’n mooi aanbod geweest als nu. Kies voor een chique bungalow, een strandhuisje aan zee, of een chalet met prachtige voorzieningen. En kies een onderkomen dat helemaal is ingericht volgens jouw smaak en verlangens. Als je wat meer geld te besteden hebt, moet je vakantie natuurlijk helemaal perfect worden! Trouwens, zo’n huisje kan je ook voor gereduceerd tarief op de kop tikken. Als je het geluk hebt om een goede last minute deal te scoren, verblijf je in een luxe huisje voor een zacht prijsje. Kijk in dit artikel waar je allemaal naartoe kan en welke actuele aanbiedingen er gelden.

Waar vind je luxe huisjes in ons land?

In Nederland kan je op verschillende parken huisjes reserveren waar je echt even van staat te kijken. Met een eigen sauna en solarium, of gewoon een extra ruime zitkamer met loungeset en open haard.  Sommige huisjes liggen direct aan het water of hebben een steiger. In de tuin kan je een uitgebreide loungeset met grote parasol en barbecue aantreffen. En sommige huizen hebben een speciale samenstelling voor kinderen. Vrolijke meubels, platen van tekenfilmfiguren, kasten vol met spelletjes en faciliteiten op kinderhoogte bijvoorbeeld. Als jij zelf een bepaalde behoefte hebt, dan kan daar rekening mee worden gehouden. Er zijn namelijk aanbieders die bungalows speciaal voor ouderen, gehandicapten, rokers en mensen met huisdieren verhuren. Elke soort luxe en elke speciale inrichting is mogelijk. En je vindt het huisje voor jouw droomvakantie het snelste op websites zoals deze.

Een vakantiepark vol moois om te ontdekken

Met een luxe huisje heb je alles wat je wilt binnen handbereik. Toch valt er op het park nog meer moois te beleven. Een zwembad en sportvoorzieningen zijn er eigenlijk standaard wel aanwezig. Geniet van live entertainment, zoals dinnershows, optredens van bands en ander vermaak. Elk vakantiepark heeft zijn eigen combinatie van horeca – van snackbars en café’s tot eersteklas restaurants. Je kunt gezellig met de kinderen gaan midgetgolfen, karten, gamen of naar het klimbos. Of breng ze naar de kids club, die activiteiten speciaal voor hun leeftijdcategorie organiseert. Zodat jij en je partner even een moment voor elkaar hebben. Geen enkel vakantiepark is gelijk – overal vind je unieke, spannende voorzieningen voor een topvakantie.

Luxe hoeft niet duur te zijn!

Op deze webpagina vind je aanbiedingen voor last minute reizen. Daarmee profiteer je van hoge kortingen – ook op de allersjiekste chalets en bungalows. En echt niet alleen maar in het voor- en het naseizoen. Met de speciale zomerdeals krijg je 25% korting of meer op een verblijf op een toppark. Daarmee wordt het wel heel verleidelijk om nu al je volgende weekendje of weekje weg te gaan boeken. Blader hier direct de deals even door en laat je inspireren!