Roompot bungalowparken

Roompot is één van de grootste ketens van bungalowparken – en 100 procent Nederlands. Bij Roompot vind je alles wat je nodig hebt voor een topvakantie in eigen land. Je boekt hier bungalows en huisjes in drie verschillende klasses. Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving waar de parken altijd in aangelegd zijn. En doe mee met een brede keuze aan activiteiten, sporten en animatie. Roompot bungalowparken hebben bovendien regelmatig hele mooie aanbiedingen. Daarmee regel je jouw vakantie of weekend weg voor een prachtprijs.

Meer dan 125 vakantieparken in alle provincies

In ons eigen land valt er ontzettend veel te zien en te beleven. Vanuit jouw bungalow in een Roompot-park maak je kennis met alle lokale attracties en mooie plekken. Deze parken zijn door heel Nederland verspreid. Er zijn Roompot-parken aan het bos en de heide van Gelderland, Drenthe en Overijssel. Aan de kust van Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en de Waddeneilanden beleef je een perfecte zomervakantie. En in Brabant en Limburg geniet je van de Bourgondische keuken en dagtripjes naar steden en attracties. Waar jij ook zin in hebt voor je komende uitje: er is altijd een streek waar je het zult vinden.

Jouw vakantie, jouw vakantiehuisje

Roompot heeft veel verschillende bungalows, chalets en andere onderkomens voor je klaarstaan. Met zoveel keuze boek je precies het juiste huisje voor jouw gezin of groep. Bijvoorbeeld een knus huisje op de heide of aan het water. Of een bungalow waar je direct het bos instapt als je de deur uitloopt. Word wakker van de zomerzon in een wit geschilderd strandhuisje aan zee. Of past een sfeervol appartementje in het hart van een pittoresk plaatsje beter bij je? De opties zijn eindeloos. Kijk meteen even in de lijst van huisjes welke onderkomens er allemaal zijn. En laat je inspireren voor je volgende vakantie.

Uitstekende faciliteiten op alle Roompot bungalowparken

Ieder park van Roompot heeft meer dan genoeg voorzieningen om een week lang te genieten. Je vindt in elk park unieke, luxe faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Denk aan wellness en sauna’s, animatieteams voor kids en volwassenen, en sportvelden. Natuurlijk kan je genieten van à la carte en buffetrestaurants. Bij parken aan het water vind je een jachthaven, vissteigers en ligstranden. En natuurlijk kun je ook gebruik maken van  praktische voorzieningen, zoals een wasserette, supermarkt en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Dit is maar een greep uit het aanbod – Roompot staat garant voor een vakantie waarin het je aan niets ontbreekt.

Boek een bungalow via onze kortingsacties

Als je slim je verblijf boekt, betaal je minder. Roompot strooit graag met kortingsacties die je verblijf nog goedkoper maken dan normaal. Er zijn altijd mooie arrangementen beschikbaar voor de schoolvakanties en nationale feestdagen. In het naseizoen, maar óók in het hoogseizoen, kan je tientallen procenten besparen. En als je slim boekt via een last minute deal wordt jouw Roompot bungalow echt heel voordelig. Kijk hier meteen van welke deals je nu direct gebruik kan maken. En begin vast te plannen voor jouw heerlijke uitstapje naar Roompot.